Misbruik melden

Spam

Spam is e-mail die ongevraagd en vaak in grote hoeveelheden wordt verzonden. Ontvangt u ongewenste e-mail van een van onze klanten? Geef dit aan ons door en wij zullen dit onderzoeken en zo mogelijk proberen op te lossen.

Phishing

In het geval van phishing worden mensen, vaak via e-mails, naar een kopie van een (bank)website gelokt. Hier moeten ze nietsvermoedend inloggen met hun login- of betaalgegevens. De fraudeur krijgt zo hun gegevens in handen, met alle gevolgen van dien. Is er sprake van phishing? Laat het ons direct weten via het contactformulier.

Hack-aanvallen

Hacken is het van buitenaf inbreken in een computer met als doel om ongevraagd gegevens te bekijken, opdrachten uit te voeren of gegevens te stelen. Hack-aanvallen zijn wettelijk verboden. Heeft u last van hack-aanvallen door klanten van EveryoneOnline? Geef dit meteen aan ons door, zodat wij gelijk maatregelen kunnen nemen.

Virus

Een virus is een soort programma dat zich nestelt in uw computer. Virussen worden vaak onbewust verspreid per e-mail (in een attachment) of bijvoorbeeld als u besmette bestanden downloadt. Heeft u een virus binnengehaald en heeft u het idee dat het virus bewust is verspreid? Neemt u dan contact met ons op.

Illegale inhoud

Meldingen over illegale inhoud vallen niet onder abuse. Onder illegale inhoud verstaan we onder andere websites waarop kinderporno wordt tentoongesteld, websites die discriminerende uitingen bevatten en websites waarop teksten en afbeeldingen niet rechtmatig zijn verkregen. Vindt u dat een website van een van onze klanten illegale inhoud bevat?Volg @EveryoneOnline voor updates en aanbiedingen!

© EveryoneOnline 2015 - Alle rechten voorbehouden.
Ingeschreven bij KvK Breda onder nummer 63220989
Al onze prijzen zijn exclusief 21% btw, tenzij anders vermeld.