Logo & Huisstijldesign

Het creëren van een eerste indruk

Logodesign

Het logo is het hart van een bedrijf. Een logo is meer dan alleen een plaatje en wat letters. Het moet aanspreken bij uw doelgroep, er professioneel uit zien en één geheel vormen met uw huisstijl. Het maken van een logo is dan ook nooit een routineklus, maar altijd weer een uitdaging. Wij nemen deze uitdaging enorm serieus en zullen niet tevreden zijn tot wij het beste resultaat gecreëerd hebben.

De kosten van een logo variëren i.v.m. de verschillende wensen van klanten, maar gemiddeld kost het zo’n €85,- (excl. BTW). Wij zullen vooraf een vaste prijs met u afspreken, waardoor u nooit geconfronteerd zal worden met onverwachte kosten.

 

Huisstijldesign

Een eerste indruk is belangrijk en de eerste indruk van uw bedrijf naar uw klant toe wordt vaak bepaald door een visitekaartje, enveloppe of brief. Het is dan ook belangrijk dat deze goed uitgewerkt zijn, zodat mensen gemotiveerd worden om zaken met u te doen. Om uw huisstijl te bepalen gebruiken wij uw logo, de doelgroep waar u zich op focust en natuurlijk uw persoonlijke wens. Bij een huisstijldesign bieden wij standaard visitekaartjes, briefpapier en enveloppe, maar alles is mogelijk in overleg. Wij drukken zelf niets af, maar wij hebben contact met diverse drukkerijen en kunnen het drukken volledig voor u regelen.

De kosten van een huisstijl variëren i.v.m. de verschillende wensen van klanten, maar gemiddeld kost het zo’n €150,- (excl. BTW) voor het standaardpakket. Wij zullen vooraf een vaste prijs met u afspreken, waardoor u nooit geconfronteerd zal worden met onverwachte kosten.

Offerte Aanvragen

Wanneer u het onderstaand formulier invult, zal een van onze medewerkers spoedig contact met u opnemen per mail om uw wensen met u door te nemen en een offerte voor u samen te stellen.

Volg @EveryoneOnline voor updates en aanbiedingen!

© EveryoneOnline 2015 - Alle rechten voorbehouden.
Ingeschreven bij KvK Breda onder nummer 63220989
Al onze prijzen zijn exclusief 21% btw, tenzij anders vermeld.