Webdesign & Development

Van informatieve websites tot online CRM systemen

Wat doen wij?

EveryoneOnline maakt allerlei soorten webapplicaties en designs. Van ontwikkelen van complete CRM systemen tot het ontwerpen en implementeren van een WordPress-thema en diverse plug-ins, het maken van websites en webapplicaties kent voor ons weinig geheimen.

 

Topkwaliteit op alle schermformaten

Een Nederlander heeft gemiddeld 3,6 apparaten die verbonden zijn met het internet. Hieronder vallen laptops en desktop pc’s, maar uiteraard ook mobieltjes en tablets. Een website dient tegenwoordig dan ook goed te bekijken zijn op alle soorten schermen en zich hier dus ook op aan te passen. Deze techniek wordt ook wel “responsive webdesign” genoemd. Wij maken onze ontwerpen standaard responsive, omdat het internetverkeer tegenwoordig voor een groot deel bestaat uit mobiele gebruikers.

 

Omzet voor uw bedrijf

Een goede website verdient zichzelf altijd terug. Wanneer uw website memorabel, overzichtelijk en goed ontworpen is, zal de gebruiker sneller geneigd zijn zaken met u te doen. Ook kan een website veel werk voor u uitvoeren. Zo kan een website uw klantenbestand en werknemersbestand digitaliseren, kunt u uw opdrachten online aannemen en deze toewijzen aan uw werknemers etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Offerte Aanvragen

Wanneer u het onderstaand formulier invult, zal een van onze medewerkers spoedig contact met u opnemen per mail om uw wensen met u door te nemen en een offerte voor u samen te stellen.

Volg @EveryoneOnline voor updates en aanbiedingen!

© EveryoneOnline 2015 - Alle rechten voorbehouden.
Ingeschreven bij KvK Breda onder nummer 63220989
Al onze prijzen zijn exclusief 21% btw, tenzij anders vermeld.